Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Žabčice**** (Žabčice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Brno-venkov
Nově postavený hotel Žabčice**** je velmi zajímavě architektonicky ztvárněn jako dřevostavba a představuje kvalitní multifunkční centrum, které disponuje možností ubytování v 11ti klimatizovaných pokojích, zařízených dle nejmodernějšího designu, které uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.... zobrazit více
4 místnosti pro max 50 lidí Ubytování (pro 31 lidí)

Kontaktní údaje

recepce: +420 778 473 150
vedoucí hotelu: +420 608 708 044
email: hotelzabcice@seznam.cz

Přísnotická 550, 0 - Žabčice , okr. Brno-venkov
http://www.hotel-zabcice.cz/

Nově postavený hotel Žabčice**** je velmi zajímavě architektonicky ztvárněn jako dřevostavba a představuje kvalitní multifunkční centrum, které disponuje možností ubytování v 11ti klimatizovaných pokojích, zařízených dle nejmodernějšího designu, které uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.

Hotel se skládá z ubytovacího zařízení, pivnice s cyklistickou zahrádkou a dětským hřištěm, nekuřácké restaurace s vnitřní zahrádkou v atriu hotelu, salonku pro soukromé oslavy a slavnostní příležitosti s kapacitou cca 50 osob a wellness centra s vířivkou, saunou a masážemi.

Samozřejmostí je skvělá kuchyně v hotelu, kde kombinujeme moderní gastronomii s tradiční českou kuchyní.

Služby

Privátní wellness centrum s vířivkou, saunou a masážemi, parkování v podzemní zabezpečené garáži, wi-fi v celém komplexu, celý hotel je bezbariérový, pokoje klimatizované s vlastním sociálním zázemím.
Nekuřácká restaurace s letní terasou,organizujeme a zajišťujeme oslavy různých typů a charakterů (svatby, narozeniny, smuteční hostiny, firemní školení a coffeebreaky).
Kuřácká pivnice s letní zahrádkou a dětským venkovním hřištěm.

Ceny a popis ubytování

1 lůžkový pokoj - 2x (s možností 1 přistýlky), 2 lůžkový pokoj - 4x (z toho 1x bezbariérový), 3 lůžkový pokoj - 1x (možnost ještě 1 přistýlky) apartmán - 4x (2 samostatné ložnice se 2 lůžky), celkem 29 pevných lůžek, 2 přistýlky, 1 dětská cestovní postýlka.
Všechny pokoje jsou klimatizované, nadstandardně vybaveny, s luxusním koupelnovým zázemím (ve všech pokojích je sprchový kout), mini ledničkou, stylovým nábytkem, LCD televizorem, telefonem s přímou volbou a wifi připojením na internet.
Salonek
pro 12 lidí 300.00 Kč/h Nachází se ve 2. patře hotelu. Součástí této konferenční místnosti je i malá kuchyňka a samostatné sociální zázemí. Jsou zde možnosti data projekce, zapůjčení flip chart. Vybavení: samostatná kuchyňka, vlastní sociální zázemí, venkovní terasa
sál
pro 40 lidí 300.00 Kč/h Konferenční sál se nachází v suterénu hotelu, prostor lze přizpůsobit dle typu akce, například pro školu, divadlo, jednací stůl nebo např. slavnostní tabuli.
pivnice s cyklistickou zahrádkou
pro 40 lidí k dizpozici je i děstké hřiště.
nekuřácká restaurace s letní zahrádkou
pro 50 lidí v atriu hotelu

Najděte nás na mapě

Přísnotická 550, 0 Žabčice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...